Werving en selectie techniek

Werving en selectie techniek

Werving en selectie techniek, daarvoor moet u bij TechNet Personeel zijn. Wij hebben de achtergrond van de mensen die u nodig hebt. Daarom weten wij precies wat u zoekt.

Goedkoopste van Nederland

Wij garanderen de goedkoopste te zijn in Nederland. Waarom? Omdat wij niet meer doen dan nodig is. Wij zoeken en selecteren gewoon precies wat u zoekt. De rest kunt u zelf. Zo doet iedereen waar hij goed in is. En daarom zijn wij ook nog eens de goedkoopste. Dat is precies de reden waarom u bij ons moet zijn. Want goed hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst TechNet Personeel.

Eenmalige kosten

Bij TechNet Personeel betaald u slechts één keer: alleen bij een succesvolle bemiddeling. Zolang u niets heeft hoeft u niets te betalen. Zo simpel werkt het.

Niet goed geld terug

Wij weten zelf hoe goed we personeel kunnen zoeken en selecteren wat u zoekt. En daarom weten wij ook dat onze slagingskans hoog genoeg is. En daarom durven wij het risico te nemen om u garantie te geven. U kunt kiezen voor geld terug garantie. Bevalt de werknemer toch niet? Krijgt u gewoon uw geld terug. Dit is ook precies de reden waarom u bij ons moet zijn. Waarom zou u een werving en selectiebureau nemen die het risico niet durft te nemen? Daar komt u vanzelf achter als de match niet goed blijkt te zijn. Wij durven het risico voor u te nemen omdat het zo klein is. En zo krijgt u precies wat u wilt.

Neem contact op

Bent u nog niet helemaal overtuigt of juist helemaal overtuigt? Neem in beide gevallen contact met ons op voor werving en selectie in de techniek. We helpen u graag.
Over ons: Over ons
Hoofdpagina voor technisch personeel: werving en selectie technisch personeel