Technet personeel

Wat is de Lean Six Sigma Green Belt?

Geplaatst op

De Lean Six Sigma training is dertig jaar oud. Het werd in 1986 bedacht. De eer valt ten deel aan Bill Smith. Het is door de jaren heen een groot succes gebleken. Waar is deze speciale training voor bedoeld en welke kwaliteiten heb je met de Lean Six Sigma Green Belt? Lees dit artikel voor het antwoord. Leuk als je er daarna over denkt om een Lean Six Sigma Green Belt te halen! 

Wat is Lean Six Sigma. 

Lean Six Sigma Green Belt training is een training om kwaliteitseisen te halen, dus om skills te verbeteren. Het gaat hier om verscheidene analytische methoden die anno nu nog steeds worden gebruikt. Lean Six Sigma Green Belt training is een verzameling van en methoden die door bedrijven worden gebruikt om de productieprocedures te verbeteren. Zo kun je gemakkelijker problemen oplossen binnen een bedrijf. En het wordt een stuk gemakkelijker om topkwaliteit te garanderen aan je klanten. Er bestaan er diverse Lean Six Sigma niveaus:

  • White Belt
  • Yellow Belt
  • Green Belt
  • Black Belt
  • Master Black Belt

Hoe behaal je een certificaat? 

Heb je de cursus goed doorlopen, dan kun je bedrijfsprocessen te herkennen en gemakkelijk verbeteren. Een certificaat ontvang je als je de nodige kennis hebt, dus dat je kunt  herkennen waar de gevaren, fouten of gebreken in een bedrijfsprocedure zitten. Het leuke is dat iedereen deze training kan volgen. Ben je klaar met de cursus en zijn je resultaten goed, kun je jezelf een expert noemen op het gebied van procesverbetering. Daarmee zorg je er voor dat je een grote waarde hebt op de werkvloer. 

Op onze site nemen we steeds hele leuke onderwerpen met je door om je even helemaal bij te praten op het gebied van techniek, personeel en zakendoen. Lees steeds onze interessante blogs om op de hoogte te blijven van de laatste trends en nieuwtjes. Veel plezier met lezen en laat je vooral informeren en inspireren. 

Gerelateerde berichten

Cryptovaluta voor dummies

Ben je nieuwsgierig naar de opwindende wereld van cryptovaluta, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, we nemen je mee op een reis door de...

Lees meer

Tips voor het plaatsen van je nieuwe openhaard

Heb je altijd al een openhaard willen aanschaffen om je huis te voorzien van extra warmte en de aankleding van je interieur wat gezelliger op te...

Lees meer

Over ons

Neem onze blogs door. Je gaat er veel aan hebben als het gaat over het inzicht verwerven in de technische wereld.

Contactgegevens

Via info @ technetpersoneel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden