Voor werknemers - vacature techniek hbo en wo

Rechtstreeks een contract bij een werkgever, geen enkele kosten en hulp bij de onderhandelingen Wat wilt u nog meer?

Benieuwd naar de verschillen tussen een werving en selectiebureau, uitzendbureau, detacheringsbureau en payroll bureau? Klik op verschil werving en selectiebureau.

U heeft vast wel van die momenten gehad dat u er echt geen zin in had. U kon de energie niet opbrengen. Met geen mogelijkheid kon u van uw plek komen. Met lood in uw schoenen deed u wat u moest doen. U had wel werk maar toch telde elke seconde. Elke minuut keek u op de klok. Elk uur dacht u aan de pauze. Elke dag dacht u aan het weekend. Elk weekend dacht u aan de vakantie. En elke vakantie ging te snel voorbij.

Zou u het niet prettig vinden om dat fijne gevoel van de vakantie uw hele carrière te hebben. Om huppelend naar uw werk te gaan, dag in dag uit? Misschien doet u dat wel. Dan zit u zeker goed op uw plek.

Hoe u zich ook voelt, gedemotiveerd of gemotiveerd, bij TechNet Personeel geloven wij in gemotiveerde mensen. Iedereen is gemotiveerd. Iedereen vindt iets leuk. Iedereen heeft iets waartoe hij GEDREVEN is. En daar gaat het om, gedrevenheid. De ene is gedreven tot het neerzetten van resultaat. Carrière maken. De ander is gedreven om te leren, analyseren, puzzelen, ontwikkelen. Weer een ander wil alles graag goed organiseren, structuur, planning. De ander wil snelheid, tempo, besluiten nemen, het kan nooit snel genoeg. Weer een ander krijgt niet genoeg van contacten leggen, leuke mensen ontmoeten, hij/zij krijgt nooit genoeg van nieuwe contacten, nieuwe mensen. En weer een ander wil graag eenheid, tradities, alles gewoon zoals het was.

Iedereen is meer of minder gedreven tot bepaalde drijfveren zoals hierboven. Iedereen is verschillend. Iedereen heeft een unieke mix drijfveren. Het bepaalt datgene waarin hij of zij uitblinkt. Datgene wat vanzelf gaat. Hij of zij doet het gewoon, als vanzelf. Niet omdat iemand het vraagt, niet omdat iemand het wil, maar gewoon omdat het erin zit. Hij of zij is gedreven om dat te doen. En daar gaat het om. Dat moet in je baan terug te vinden zijn. Dan gaat het vanzelf. Dan blink je erin uit. En dat gaan wij voor jou regelen. TechNet Personeel.

Vacature techniek HBO en WO: blader gerust door de vacatures op deze website of schrijf u direct in.

Link naar vacature techniek HBO en WO: vacature site

Heeft u een goede baan, maar staat u open voor een nieuwe uitdaging? Heeft u geen werk en bent u op zoek? Heeft u bij ons een vacature techniek HBO en WO gevonden of zoek je iets anders? Het maakt allemaal niet uit. Schrijf u hier binnen enkele seconden in voor een vacature techniek HBO en WO. Dan stellen wij uw ideale baan voor! Het kost u niets. Wij behandelen uw informatie geheel discreet en geven nooit iets door zonder dat wij uw toestemming hebben gevraagd.

Vacature techniek HBO en WO: voor een kleine selectie kunt u de vacatures op deze website bekijken.