Vacature Technisch Manager Amersfoort Utrecht (Werktuigbouw)

Wij geven nu gratis powerbanks weg! Klik hier voor een gratis powerbank

Vacature technisch manager Amersfoort Utrecht (Werktuigbouw)

Vacature technisch manager Amersfoort Utrecht (Werktuigbouw). Wilt u verantwoordelijk zijn voor mooie werktuigbouwkundige producten? Ben u oplossingsgericht? Wilt u verantwoordelijk zijn voor technische processen binnen een bedrijf en de financiën daarvan? Wilt u nauw contact houden met leveranciers en klanten in heel Europa? Kunt u zich bezig houden met ontwikkeling en ontwerp van producten? Allemaal ja? Neem dan direct contact op!Vacature technisch manager Amersfoort Utrecht (Werktuigbouw) bedrijven opvragen

HET BEDRIJF

Het bedrijf maakt producten die verspreid worden over Europa en Azië. Het bedrijf heeft een leuke informele werksfeer en biedt goede arbeidsvoorwaarden.

DOELSTELLING VAN DE FUNCTIE

U bewaakt ten eerste de kwaliteit van producten. U neemt daarnaast maatregelen om herhaling van fouten te voorkomen. Onder andere door middel van vendorrating en Quality Assurance. U beoordeelt de producten en geeft deze vrij. U bewaakt eveneens klachten en zorgt voor de daarbij behorende acties. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor technische verbeterprocessen en de financiële consequenties. Ten slotte ondersteunt u de verkoop en inkoop afdelingen in Europa en China, bent lid van het accountteam, voert interne en externe audits uit en houdt zich indien nodig bezig met de ontwikkeling van producten.

Direct bedrijfsgegevens opvragen >>

FUNCTIE-EISEN
Wij zijn op zoek naar iemand die zoveel mogelijk voldoet aan het volgende profiel:
– HBO werktuigbouw, 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
– Eveneens kennis van Gietwerk, Smeedwerk en verspaning;
– U bent daarnaast commercieel gedreven;
– Goede communicatieve vaardigheden. In ieder geval in standaard talen zoals Nederlands, Engels en Duits. Het liefst ook Frans;
– Ten slotte Internationaal georiënteerd en bereid tot reizen in Nederland, Europa en Azië.

Over TechNet Personeel:
Wij zoeken iemand in de regio Amersfoort – Utrecht. Wij zijn geen detacheringsbureau, dus u krijgt gewoon een contract bij het bedrijf zelf. Hierdoor heeft u de beste voorwaarden. Dus aarzel niet en neem direct contact met ons op!

Locatie: Amersfoort, Utrecht en omstreken.