Vacature technisch accountmanager Amsterdam Rotterdam - Salesmanager Zuid Holland

Wij geven nu gratis powerbanks weg! Klik hier voor een gratis powerbank

Vacature technisch accountmanager Amsterdam Rotterdam

De vacature technisch accountmanager is een vacature voor een bedrijf met ongeveer 25 medewerkers.

Heeft u technisch inzicht? Heeft u de drive om commerciële doelen te halen en zorg te dragen voor de omzet van het bedrijf? Vindt u het daarnaast leuk om medewerkers aan te sturen? Dan is deze vacature voor u!Vacature technisch accountmanager bedrijven opvragen

Over ons:
Voor deze vacature zoeken wij iemand tussen Amsterdam en Rotterdam (ten oosten van Leiden). U krijgt een contract bij het bedrijf zelf. Hierdoor heeft u de beste voorwaarden. Dus aarzel niet en neem direct contact met ons op!

Het bedrijf en de functie

Het betreft een technisch bedrijf (ca. 25 werknemers). Dit bedrijf voert renovatie en onderhoud uit aan elektromechanische systemen. Deze zitten in kantoren en appartementen (bijvoorbeeld liften).

DOELSTELLING VAN DE FUNCTIE

U stelt in overleg met de directie een verkoopplan op. U stelt eveneens de resultaten, verkoopdoelen en omzet per regio vast. Daarnaast heeft u de dagelijkse leiding over een team van twee verkopers. U gaat op zoek naar nieuwe manieren om bestaande en nieuwe klanten te benaderen. Ten slotte onderhoudt u contacten met bestaande klanten.

FUNCTIE-EISEN

U heeft een afgeronde technisch/commerciële HBO opleiding. Bijvoorbeeld technische bedrijfskunde, werktuigbouw of elektrotechniek. Dit aangevuld met 5 jaar ervaring. Onze voorkeur heeft iemand met een technische opleiding en 10 tot 15 jaar technisch/commerciële ervaring. U beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast heeft u er plezier in om de werknemers aan te sturen, en op persoonlijk niveau met hen te communiceren en adviezen te geven. Voor deze functie is het eveneens van belang dat u zelfstandig kunt werken, en een duidelijke visie ontwikkelt. U kunt de directie adviseren over beoogde doelstellingen en manieren om nieuwe en bestaande klanten te benaderen.

Zoekt u een functie als Technisch Manager? Kijk dan op de vacature Vacature technisch manager

Locatie: Amsterdam, Rotterdam en omstreken.