Embedded software/hardware vacatures en elektrotechniek vacatures

TechNet Personeel heeft twee business lines: Embedded vacatures en Techniek. De Businessline Embedded Vacatures richt zich speciefiek op de vacatures Embedded software/hardware engineer. Vacatures zoals deze. Daarbij focussen wij op heel Nederland. Wij hebben contact met grote en kleine bedrijven.Embedded software/hardware vacatures bedrijven opvragen

Veel tussenpersonen hebben alleen contact met de grotere bedrijven. Dit omdat de kosten van Werving en Selectiebureau’s vaak hoog zijn. Kleine bedrijven vallen daar dan buiten. Daardoor zie je alleen de mogelijkheden bij grote bedrijven als je vacatures zoekt. Ook bij jou in de buurt zit een bedrijf dat je niet kent, en dat jou hard nodig heeft. Je vindt dit bedrijf echter niet op internet en niet via een tussenpersoon. Dit omdat deze bedrijven een kleiner budget hebben voor het zoeken naar personeel. Bij ons vind je deze vacatures wel!
“Bij ons vind je ook de bedrijven met een kleiner budget die jou zo graag in dienst nemen, maar niet te vinden zijn op internet en via een tussenpersoon”

Hiernaast kun je direct contact opnemen via WhatsApp om jouw vraag te stellen. Wellicht zit het bedrijf dat jij zoekt bij jou om de hoek!

Overige vacatures

Wij zijn een bemiddelingsbureau voor technische functies. Dus naast Embedded software/hardware vacatures kun je bij ons terecht voor verschillende technische functies. De businessline Techniek richt zich op deze vacatures. Jij krijgt direct een contract met de betreffende werkgever. Dus geen werving zoals een detacheringsbureau. Daarnaast kost het voor jouw toekomstige werkgever bijna niets. Dat noemen wij werving zoals het hoort! Mogen wij jou je ideale baan voorstellen? Neem dan direct contact op.

Er is veel vraag naar mensen met een achtergrond in de elektrotechniek of informatica. Hiernaast staat een selectie van de belangrijkste vacatures. Wij hebben echter volop vacatures. Wij gaan ook specifiek voor jou op zoek naar de juiste match. Neem dus gerust contact op. Wij behandelen jouw informatie geheel discreet. Wij geven nooit informatie door zonder eerst toestemming te vragen.

Direct inschrijven, zodat jij weet welke bedrijven in jouw regio op zoek zijn?