Vacatures

Welkom op deze vacature site van TechNet Personeel. Wij zijn altijd op zoek naar goed personeel. Of naar personeel dat graag goed wil worden. Weet je niet wat je wilt of weet je dat juist precies? Dan zijn wij er voor jou. Kom ons jouw verhaal vertellen, dan zorgen wij voor de juiste functie. Een functie waarin jij in je element bent. Iets waar jij alleen maar van droomt.

Een kleine selectie van vacatures vind je op deze vacature site. Staat precies jou vacature er niet bij? Niet alles staat op deze vacature site. Neem dan alsnog contact op. Dan zorgen wij voor de juiste match.

Wij zijn een bemiddelingsbureau voor technische functies. Jij krijgt direct een contract met de betreffende werkgever. Wij functioneren dus niet als detacheringsbureau en het kost jou dus niets. Mogen wij jou je droombaan voorstellen? Neem dan direct contact op.

Wilt u weten wat de voordelen zijn? Wat ons uniek maakt? Waarom het de werknemer niets kost en wij toch de beste zijn? Lees het op de pagina 'over ons'.

De vacature site bevat een kleine selectie van de belangrijkste vacatures. Wij hebben echter volop vacatures en gaan ook specifiek voor jou op zoek naar de juiste match. Neem dus gerust contact op met TechNet Personeel. Wij behandelen jou informatie geheel discreet en geven nooit informatie door zonder eerst toestemming te vragen.

Direct inschrijven middels deze vacature site, zodat wij voor jou op zoek gaan?