Vacature Sales Engineer Dordrecht

Wij geven nu gratis powerbanks weg! Klik hier voor een gratis powerbank

Vacature Sales Engineer Dordrecht

Vacature Sales Engineer Dordrecht. Ben jij technisch goed onderlegd? Vind jij het leuk om klanten te benaderen? Draag jij graag zorg voor de omzet van het bedrijf? Vind jij het leuk om contacten te onderhouden met de klant? Dan is deze vacature voor jou!Vacature Sales Engineer Dordrecht bedrijven opvragen

HET BEDRIJF

Onze opdrachtgever is een jong bedrijf dat high-tech elektronica maakt voor test-doeleinden. Dit wordt onder andere gebruikt in de auto branche. Het bedrijf maakt dus zeer interessante high-tech producten. Daarnaast betreft het een groeiend bedrijf. Daardoor biedt deze functie ook zeer goede toekomstperspectieven.

DOELSTELLING

Je benadert de (potentiële) klanten van het bedrijf. Daarbij bestudeer je het proces bij de klant en zoekt naar manieren om de producten aan de klant te verkopen. Je onderhoudt eveneens de contacten met bestaande klanten en werkt klant-specifieke oplossingen uit.

EISEN

– Als eerste een HBO of WO opleiding richting elektrotechniek of mechatronica.
– Daarnaast interesse in communicatie en verkoopmogelijkheden bij de klant.
– Affiniteit met elektrotechniek en software.
– Basiskennis van meettechniek.
– Communicatie vloeiend in ten minste Nederlands en Engels. Frans en ook Duits is een pré.

Heb je meer met techniek? Kijk dan op Vacature project engineer

Over ons:
Ten Oosten van Dordrecht zit het bedrijf waarvoor wij iemand zoeken. En je krijgt bij ons niet de voorwaarden van een detacheringsbureau, zoals weinig vakantiedagen enzovoort. Dat komt omdat je via ons gewoon rechtstreeks een contract bij het bedrijf krijgt. Ga je even meteen contact opnemen?!