Vacature projectleider

Wij geven nu gratis powerbanks weg! Klik hier voor een gratis powerbank

Vacature projectleider

Vacature projectleider: voor een heel aantal contacten zijn wij per direct op zoek naar een projectleider.

Hou jij van techniek en draag jij graag verantwoordelijkheid. Kun jij de techniek niet loslaten maar vind jij techniek alleen wel wat te weinig? Wil jij graag meer regelen, meer plannen en financiën erbij? Heb jij als doel om projecten goed en op tijd af te leveren? Blijf jij niet in je stoel zitten als er druk op de ketel komt. Ben jij doelgericht, slagvaardig, resultaatgericht en communicatief? Dan is dit de meest passende baan. Wij hebben verschillende mogelijkheden als projectleider.Vacature projectleider bedrijven opvragen

Voor de vacature projectleider vragen wij als opleiding een opleiding in een technische richting op HBO of WO niveau, richting werktuigbouw, elektrotechniek of bouwkunde. Maar een eventuele andere opleiding behoort ook tot de mogelijkheden.

Spreekt wat hier beschreven is jou aan of heb je toch een andere voorkeur? Wij hebben veel meer vacatures dan de vacature projectleider en kunnen daarnaast specifiek voor jou op zoek. Neem dan gerust toch contact op, wij hebben namelijk zeker een vacature die bij je past.

Heb je meer met techniek? Kijk dan op de vacature Vacature electrical engineer

Wij werven technische mensen voor technische bedrijven. Jij krijgt direct een contract met de werkgever. Een detacheringsbureau is dus iets anders. Daarnaast kost jou niets. Mogen wij jou je droombaan voorstellen? Neem dan direct contact op.