Vacature project engineer

Wij geven nu gratis powerbanks weg! Klik hier voor een gratis powerbank

Vacature project engineer

Vacature project engineer: Voor heel veel bedrijven in jouw regio zijn wij met spoed op zoek naar een project engineer.

Hou jij van techniek, maar mag het wel een tikje breder? Laat jij de techniek niet lost, maar vind jij alleen techniek toch te smal georiënteerd? Wil jij graag wat meer regelen, wat meer plannen, eventueel financiën erbij? Of hou jij van bijvoorbeeld contracten opstellen en/of ervoor zorgen dat de opdrachtnemer zich aan het contract houdt tijdens de uitvoering? Wil jij graag verantwoordelijkheid dragen en deze ook communiceren naar de opdrachtgever of de klant? Dan hebben wij de baan die bij jou past. Wij hebben verschillende functies op het gebied van project engineering.Vacature project engineer bedrijven opvragen

Voor de vacature project engineer vragen wij minimaal een opleiding op HBO niveau in een technische richting. Bijvoorbeeld werktuigbouw, elektrotechniek, informatica of bouwkunde. Andere passende opleidingen zijn in overleg ook mogelijk.

Spreekt deze beschrijving jou niet aan of heb je net iets een andere beeld dan wat hier staat? Neem dan alsnog meteen contact op, ook voor jou hebben wij honderd procent zeker een passende vacature.

Speel je liever met de techniek zelf? Klik dan op de volgende vacature Vacature electrical engineer

Wij zijn een wervingsbureau dat technische personen werft voor bedrijven in de techniek. Jij krijgt geen contract bij ons, maar direct bij de werkgever. Een detacheringsbureau zijn wij dus niet. Daarnaast het kost jou natuurlijk niks en het bedrijf bijna niks. Mogen wij jou de baan voorstellen die beter past dan dat je ooit gezien hebt? Wacht dan niet en neem nu contact op.