Vacature PLC/SCADA programmeur Arnhem Nijmegen

Wij geven nu gratis powerbanks weg! Klik hier voor een gratis powerbank

Vacature PLC/SCADA programmeur Arnhem Nijmegen

Vacature PLC/SCADA programmeur Arnhem Nijmegen. Heb jij een achtergrond in de techniek? Vind jij het leuk om software te ontwerpen? Heb je daarnaast interesse in procesindustrie en mechanische systemen? Dan is deze vacature voor jou!Vacature PLC/SCADA programmeur Arnhem Nijmegen bedrijven opvragen

DOEL VAN DE FUNCTIE

Wij zijn in de regio op zoek naar een PLC/SCADA programmeur. Daarbij programmeer je PLC of SCADA systemen. Dit doe je onder andere voor complexe mechanische systemen. De exacte invulling is hangt echter af van je eigen voorkeur. Er is dus nog vrijheid in de invulling van de functie. De systemen worden gebruikt in bijvoorbeeld laboratoria, proces- en productie-industrie.

FUNCTIE-EISEN

– Minimaal HBO niveau.
– Kennis van één of meer de volgende begrippen, of dit graag willen leren: Siemens S7, Schneider, Codesys, Beckhoff.
– Sterke interesse in Industriële Automatisering.
– Sterke interesse in softwarematige besturingsprocessen.

Direct bedrijfsgegevens opvragen >>

VOORWAARDEN

– Zeer goed salaris.
– Goede secundaire voorwaarden. Verwacht daarom in ieder geval vergoeding van reiskosten, voldoende vakantiedagen, onkostenvergoeding etc.
– Alles mogelijk in overleg. Denk daarbij dus in ieder geval aan een laptop, telefoon, flexibele werktijden enzovoort.

HET BEDRIJF

Het bedrijf heeft ervaring in industriële automatisering. Daarmee ligt de kracht van dit bedrijf ten eerste in de integratie van de disciplines IT, elektrotechniek en mechanica. Daarmee worden oplossingen door middel van PLC, PC en webapplicaties gemaakt. Dit wordt gebruikt in complete robots. Deze robots worden ten slotte compleet geleverd en getest voor de klant.

Over TechNet Personeel:
Wij zoeken iemand voor het beschreven bedrijf. Wij verzorgen alleen de werving en selectie, dus je krijgt gewoon een contract bij het bedrijf zelf. Hierdoor heb je de beste arbeidsvoorwaarden. Dus aarzel niet en neem direct contact met ons op!

Heb je andere wensen die hier niet staan? Neem dan alsnog contact op. We hebben contact met veel bedrijven in heel Nederland, dus ook in jouw regio.