Vacature Ingenieur Elektrotechniek / Industriële Automatisering

Wij geven nu gratis powerbanks weg! Klik hier voor een gratis powerbank

Vacature ingenieur elektrotechniek / industriële automatisering

Vacature ingenieur elektrotechniek / industriële automatisering. Heb jij een achtergrond in de elektrotechniek? Hou jij van techniek? Vind je automatisering interessant? Zou je graag wat willen betekenen in procesautomatisering, technische installaties, of een combinatie daarvan? Zou je het daarnaast leuk vinden om een technisch aanspreekpunt te zijn, eventueel te adviseren of te coördineren? Dan is deze vacature voor jou!Vacature ingenieur elektrotechniek / industriële automatisering bedrijven opvragen

Het bedrijf

Je komt te werken in een bedrijf dat werkt aan de automatisering van hele mooie objecten. Dit zijn bijvoorbeeld beweegbare bruggen, gemalen en zuiveringsinstallaties. Voor deze objecten moeten allerlei soorten werk worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld een plan opstellen om de installatie te vervangen of te onderhouden. Of bijvoorbeeld het begeleiden van de aannemer bij het werk (opstellen ontwerp, uitvoeren testen etc.). Al het werk dat daarbij komt kijken wordt binnen deze organisatie uitgevoerd.

De functie

Voor deze installaties ben jij straks de ingenieur. Jij bent dus degene die daar verstand van heeft. Jij bent dus degene die voor deze installaties straks testen kunt uitvoeren of begeleiden. En jij bent daarmee degene die een adviserende en coördinerende rol in gaat vervullen. Je moet zo nu en dan op stap om testen uit te voeren of te begeleiden. Daarnaast zit je regelmatig achter het bureau om bijvoorbeeld een beschrijving/ontwerp te maken die naar een aannemer wordt verstuurd (of deels door de organisatie zelf wordt uitgevoerd). De aannemer moet volgens deze beschrijving de opdracht uitvoeren. En als je wilt mag jij dat begeleiden.

Direct bedrijfsgegevens opvragen >>

FUNCTIE-EISEN

Wij zijn op zoek naar iemand die zoveel mogelijk voldoet aan het volgende profiel:
– HBO elektrotechniek, industriële automatisering of vergelijkbaar;
– Ervaring in een soortgelijke functie is een pré;
– Kennis van besturing- en visualisatiesystemen is een pré;
– Ervaring met projectmatig werken is een pré;
– In bezit van rijbewijs B.

Over ons:
Wij zoeken iemand voor een mooi bedrijf. Wij detacheren niet, dus je krijgt gewoon een contract bij het bedrijf zelf. Hierdoor heb je de beste arbeidsvoorwaarden. Dus aarzel niet en neem direct contact met ons op!

Locatie: Leiden, Den Haag, Amsterdam, Gouda en omstreken.