Vacature embedded software engineer

Wij geven nu gratis powerbanks weg! Klik hier voor een gratis powerbank

Vacature embedded software engineer

Vacature embedded software engineer in heel Nederland. IN NOORD EN OOST NEDERLAND MET SPOED. Heb jij affiniteit met software en elektrotechniek? Vind je het leuk om te programmeren en wil je ook graag het resultaat zien. Krijg je de kriebels in je buik als je denkt aan elektrotechniek en dat jij de intelligentie daarin programmeert?Vacature embedded software engineer bedrijven opvragen

Wij bij TechNet Personeel hebben dezelfde achtergrond. Wij weten daardoor precies wat jij bedoelt. Daarom kunnen wij honderden bedrijven voor je aanwijzen in heel Nederland waar je kunt werken. Dit zijn bovendien hele mooie bedrijven. Allemaal bedrijven met een vacature embedded software engineer. Denk bijvoorbeeld aan fabrikanten van sorteermachines voor voedingsmiddelen. Of bedrijven die hightech machines maken voor in ziekenhuizen. Of bedrijven die elektronica/software maken voor defensie. Eventueel bedrijven die besturingen maken voor beweegbare bruggen/sluizen.

Hebben we iets vergeten? Bel of mail ons en vertel wat we vergeten zijn. Ik weet zeker dat we het juiste bedrijf voor je hebben. En het kost je niets, wij zijn niet hetzelfde als een detacheringsbureau. Bij ons krijg je geen contract, maar bij het bedrijf zelf. De arbeidsvoorwaarden zijn hierdoor veel beter. En voor het bedrijf waar jij komt te werken zijn wij ook bijna gratis. Dus aarzel niet en neem contact op! De vacature embedded software engineer is voor jou. We helpen je daarnaast ook bij de onderhandelingen, dus je wordt er alleen maar beter van!
Direct bedrijfsgegevens opvragen >>
Samengevat: veel bedrijven in jouw regio zijn bijna niet te vinden. Dat komt omdat de meeste wervingsbureau’s te duur zijn voor deze bedrijven. Daarom zie jij alleen de vacatures van een paar grote bedrijven. En daarom werken wij juist samen met de kleine én grote bedrijven in jouw regio. Daarmee liggen alle mogelijkheden via ons binnen handbereik.

Functie eisen en arbeidsvoorwaarden

Functie eisen:
– HBO/WO opleidingsniveau in een technische richting.
– Je hebt ervaring met een programmeertaal voor embedded applicaties (bijvoorbeeld C++ of C), of je wilt dit graag leren.
– Tussen 0 en 20 jaar werkervaring.
– Affiniteit met elektrotechniek en/of software.
– Interesse in embedded software.

Arbeidsvoorwaarden:
– Zeer goed bij de bedrijven waar wij je kunnen voorstellen.
– Opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden zijn er zeker.
– Bij sommige bedrijven de mogelijkheid van een lease auto.
– Arbeidsvoorwaarden zijn altijd bespreekbaar in overleg met de werkgever.

Heb je meer interesse in hardware dan in software? Kijk dan op de vacature www.technetpersoneel.nl/vacature-embedded-hardware-engineer

Andere wensen? Aarzel dan niet en neem contact op, want functie kan volledig op jouw situatie worden afgestemd.