Vacature embedded hardware engineer

Wij geven nu gratis powerbanks weg! Klik hier voor een gratis powerbank

Vacature embedded hardware engineer

Vacature embedded hardware engineer. MET SPOED IN NOORD/OOST NEDERLAND. Heb jij een achtergrond in elektrotechniek? Vind jij het leuk om complexe elektrotechnische schema’s te ontwerpen? Hou je daarnaast van afwisseling? Wil jij iedere keer een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou!Vacature embedded hardware engineer bedrijven opvragen

Wij hebben dezelfde achtergrond als jij. Daarom kunnen wij ook deze functie vervullen. Daarom weten wij precies wat jij leuk vindt. En daarom kunnen wij op jouw niveau praten. En je zult zien dat we elkaar daarom ook begrijpen. Vanuit dat startpunt kiezen we een bedrijf uit een hele lijst. We kiezen daarbij bedrijf dat het beste past. Je kunt kiezen uit hele mooie bedrijven. Bedrijven over heel Nederland. Dat kan van alles zijn. Bijvoorbeeld bedrijven die machines maken voor het sorteren of inpakken van voedingsmiddelen. Of bijvoorbeeld hightech bedrijven die elektronica maken voor defensie. Daarnaast kunnen het bedrijven zijn die besturingen maken voor zware transportmechanismen. Je kunt het zo gek niet bedenken.
Zijn we iets vergeten? Wat jij leuk vindt zit er zeker bij. Neem daarom nu nog contact met ons op. Je kunt gewoon bellen, berichtje sturen of mailen. Wij helpen je ook bij de sollicitatie. Dus je wordt er alleen maar beter van! De meerwaarde van ons staat hiernaast nog eens samengevat.
Direct bedrijfsgegevens opvragen >>

Werkzaamheden

Je ontwerpt elektrotechnische hardware. Hardware voor veel verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld bij de hiervoor genoemde bedrijven. Daarnaast zijn er nog heel veel voorbeelden te noemen. Bijvoorbeeld hardware voor mechatronica en robotica. Of hardware voor telecommunicatie, ziekenhuisapparatuur en autotechniek. Of toepassingen binnen de radartechniek. Geef maar aan wat je leuk vindt of wat je leuk lijkt, dan zoeken wij de grootste uitdaging voor jou op.

Functie eisen:
– Opleidingsniveau: HBO of WO.
– Een opleiding richting elektrotechniek of gelijkwaardig.
– 0-15 jaar werkervaring. We zoeken het bedrijf dat het beste bij jouw werkervaring past.

Arbeidsvoorwaarden:
– Het salaris is uitstekend. Er is een groot tekort aan dit personeel. Jij hebt daarom een hele sterke positie!
– Prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit is per situatie verschillend. Vind je het leuk om op veel verschillende locaties te werken, dan kun je een lease-auto krijgen. Wil je liever gezellig op dezelfde plek, dat kan ook. Alles kan in overleg.
– Alle andere voorwaarden zijn bespreekbaar. Denk daarbij aan veel vakantiedagen, verlofregelingen, laptop, telefoon en dergelijke.

Samengevat: Direct een baan, daarbij een rechtstreeks contract met de werkgever, dus geen detachering. Daarnaast de beste arbeidsvoorwaarden. En last-but-not-least: alle werkgevers in de regio mogelijk.

Heb je meer affiniteit met software? Kijk dan op de vacature www.technetpersoneel.nl/vacature-embedded-software-engineer

Andere wensen? Aarzel niet en neem contact op! Deze vacature aangepast worden.