Electrical engineer

Wij geven nu gratis powerbanks weg! Klik hier voor een gratis powerbank

Vacature electrical engineer

Verschillende opdrachtgevers van ons hebben een vacature electrical engineer.Vacature electrical engineer bedrijven opvragen

Hou jij van techniek? Vooral van technische oplossingen?
Geeft het jou energie om oplossingen te bedenken voor allerlei verschillende vraagstukken? Met name in de elektrotechniek? Dan moet je deze baan hebben. Wij hebben verschillende alternatieven voor de functie van electrical engineer. Bijvoorbeeld Test Engineer, Hardware Engineer en Electronic Design Engineer.

Voor de vacature electrical engineer vragen wij als opleidingsvereiste een opleiding op minimaal HBO niveau richting elektrotechniek of vergelijkbaar.

Spreekt bovenstaande jou aan of heb je net een andere voorkeur dan de genoemde voorbeelden? De vacatures op deze vacature site geven slechts een kleine selectie van de mogelijkheden. TechNet personeel heeft veel meer vacatures. Daarnaast gaan wij specifiek voor jou op zoek naar de juiste match als jij dat wilt. Wat je ook wil, neem dus gewoon contact op, wij hebben de functie die precies bij jou past zeker.

Wij zijn een bemiddelingsbureau voor technische functies. De werkgever geeft jou rechtstreeks een contract, zonder ons als tussenpersoon. Wij functioneren dus niet als detacheringsbureau en het kost jou dus niets. Helemaal voor niks. Mogen wij jou je baan voorstellen die je altijd al wilde? Neem dan direct contact op.

Heb je specifiek interesse in software of hardware? Kijk dan op de vacature embedded software engineer of embedded hardware engineer