Vacature Application Engineer Dordrecht

Wij geven nu gratis powerbanks weg! Klik hier voor een gratis powerbank

Vacature Application Engineer Dordrecht

Vacature Application Engineer Dordrecht. Heb jij een technische achtergrond en vind je het leuk om software te ontwerpen? Heb je daarnaast interesse in elektronica? Vind je het ook leuk om te communiceren met de klant om deze tevreden te houden? Dan is deze vacature voor jou!Vacature Application Engineer Dordrecht bedrijven opvragen

DOELSTELLING

Wij zijn in de regio Dordrecht op zoek naar iemand voor de vacature Application Engineer. Als Application Engineer mag je werken aan zeer interessante high-tech projecten. Je realiseert bijvoorbeeld meettechnische applicaties voor meetinstrumentatie. Deze meetinstrumentatie wordt bijvoorbeeld gebruikt voor de auto branche. Voor deze functie is in de eerste plaats het van belang dat je het leuk vindt om met de klant te communiceren om deze tevreden te houden. Je komt daarbij te werken in een jonge dynamische omgeving met een klein team van specialisten.

FUNCTIE-EISEN

– Minimaal HBO opleidingsniveau richting bijvoorbeeld elektrotechniek, mechatronica of gelijkwaardig.
– Een oplossingsgerichte instelling.
– Je vindt het leuk om de klant tevreden te houden.
– Inzicht in de technische processen bij de klant.
– Basiskennis van onder andere meettechniek.
– Je kunt goed communiceren in ten minste Engels en Nederlands. Duits en Frans is een pré.
– Kunnen werken in een jong dynamisch team.

Heb je meer interesse in elektrotechniek? Kijk dan op de vacature Vacature electrical engineer

Over TechNet Personeel:
Wij zoeken iemand die rechtstreeks bij het bedrijf in dienst kan. Dat is dus geen detachering en je krijgt een contract van onze opdrachtgever zelf. Daarmee heb je betere voorwaarden dan bij een detacheringsbureau, denk bijvoorbeeld aan het aantal vakantiedagen. Niet meer aarzelen dus en contact opnemen!