Voor werkgevers - technisch personeel aangeboden

Technisch personeel aangeboden. Eerst zelf personeel werven? Kijk op tips voor bedrijven HBO werving en selectie of vacatureteksten.

U kent dat wel. Die ene werknemer die zo hard werkt. Net of alles vanzelf gaat. Het lijkt wel of alles hem mee zit. Het ene gaat nog beter dan het andere. En als u het hem zelf vraagt. Ach het valt wel mee, hij ziet fouten zat. Maar plezier, dat heeft hij in zijn werk. Op de een of andere manier voelt hij zich als een vis in het water.

En dan die andere. Alles is hem teveel. Nooit heeft hij ergens zin in. Komt u met een vraag naar hem toe, schiet hij bij voorbaat al in de verdediging. Nooit is het goed. Altijd gedemotiveerd.

Toch gelooft TechNet Personeel niet in gedemotiveerde mensen. Iedereen is gemotiveerd. Het gaat er alleen om waar iemand voor gemotiveerd is. De ene krijgt niet genoeg van snelle beslissingen nemen. De ander wil alleen maar carrière maken en hoger op. Weer een ander wil graag contacten leggen. Hoe meer leuke contacten hoe beter, het kan nooit genoeg. Weer een ander wil graag analyseren, puzzelen, ontwikkelen. Hoe ingewikkelder hoe beter. Weer een ander wil graag structuur, organiseren, planning. En een laatste wil gewoon zoals het was. Eenheid en tradities.

Ieder mens heeft een unieke mix drijfveren. Ieder mens is in een bepaalde mate gedreven tot één of meer drijfveren. En daar gaat het om, GEDREVENHEID. Deze gedrevenheid zorgt ervoor dat iemand iets nooit zat wordt. Dat het nooit saai wordt. Dat iemand volledig in zijn element is. Dat iemand overuren maakt zonder direct iets terug te vragen. Deze unieke gedrevenheid moet passen bij de functie.

En als deze gedrevenheid niet bij de functie past, wat dan? Dan heeft de werknemer er geen zin in. Dan komt er geen werk uit zijn of haar handen. En als er al gewerkt wordt is het resultaat niet goed. Of niet op tijd af natuurlijk. Klant boos. Klant naar de concurrent. Uw organisatie op drijfzand. Een tikkende tijdbom.

Als deze gedrevenheid wel bij de functie past? Dan wordt er gewerkt. Overuren. Deadlines worden gehaald. Resultaat is goed. Tevreden klant. Klant komt weer terug. Omzet wordt gedraaid. Uw organisatie groeit. Dat is wat u wilt. Dat is wat TechNet Personeel voor u zoekt. En dat is wat u krijgt. TechNet Personeel. Zo wordt door ons Technisch personeel aangeboden.

Technisch personeel aangeboden op deze website. Benieuwd naar al onze voordelen? Klik op werving en selectie technisch personeel of werving en selectie techniek. Wij verzorgen ook de werving en selectie van bouwkundig personeel.

Heeft u technisch personeel nodig en mogen wij vast voor u op zoek zonder dat het u iets kost? Of bent u alleen benieuwd naar de kosten? Klik op 'Prijsindicatie opvragen'. Hier vindt u technisch personeel aangeboden.
Wilt u weten waarom TechNet Personeel de goedkoopste en de beste kan zijn? Wat TechNet Personeel uniek maakt? Lees het op de pagina 'over ons'. Zo wordt door ons technisch personeel aangeboden.