Technet personeel

T-shirt bedrukken en have some fun!

Geplaatst op

We willen graag in deze blog jou inspireren waarom het erg leuk en handig is om t-shirts te laten bedrukken bij Aktieshirts met je eigen design erop. Dit kan zowel in de particuliere sfeer als in de zakelijke sfeer erg voordelig zijn. Lees de blog en doe je voordeel met de tips. Op onze site vind je nog veel meer andere leuke teksten waar je inspiratie uit kunt putten. Dus als je nog even de tijd hebt, check dan ook even de andere blogs op onze site! 

Shirt voor je techteam

Het is algemeen bekend dat mensen die in een team zitten, toch wel houden van gadgets en zaken die andere mensen een beetje nerd-achtig vinden, dat komt goed uit, want nerd is heel erg in tegenwoordig en daarom heb je ook steeds meer nerds of mensen die zich als een nerd presenteren. Door met het ontwerp van je t-shirt met deze ontwikkeling rekening mee te houden, is het mogelijk om allerlei grappige dingen te doen. Bijvoorbeeld voor iedereen een avatar ontwikkelen en dit dan op zijn of haar shirt printen. Op deze manier krijgt iedereen in het team een avatar of een shirt.

Door t-shirts bedrukken heb je al snel een geweldige set aan shirts waar je hele tech team in kan lopen. 

Waar is een shirt nog meer goed voor?

Wanneer je met z’n allen in hetzelfde shirt loopt dan zorgt het voor een bepaalde eenheid in het team. Natuurlijk weer een kleine variatie erin brengen zoals de hierboven genoemde avatar, maar de uniforme zaken aan het ontwerp zorgen dan ook voor een uniform dat mensen als team herkenbaar maakt. 

Het bovengenoemde hoeft trouwens helemaal niet alleen voor het team te gelden, ook verkoopteams en allerlei andere soorten medewerkers van bedrijven die als team daarvoor willen komen, doen er goed aan om in een t-shirt te lopen met vergelijkbare of gelijke designs.

Wanneer we kijken naar de wat meer particulieren of entertainment kant van de zaak, dan zien we al snel dat een shirt ook bijvoorbeeld door bands en muziekgroepen gebruikt wordt. Deze worden dan verkocht bij optredens, dat hoort bij de cultuur van bands. Het wordt vaak aangeduid als merge. 

Gerelateerde berichten

Cryptovaluta voor dummies

Ben je nieuwsgierig naar de opwindende wereld van cryptovaluta, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, we nemen je mee op een reis door de...

Lees meer

Tips voor het plaatsen van je nieuwe openhaard

Heb je altijd al een openhaard willen aanschaffen om je huis te voorzien van extra warmte en de aankleding van je interieur wat gezelliger op te...

Lees meer

Over ons

Neem onze blogs door. Je gaat er veel aan hebben als het gaat over het inzicht verwerven in de technische wereld.

Contactgegevens

Via info @ technetpersoneel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden