Over ons

TechNet Personeel is een bemiddelingsbureau voor technisch personeel op HBO en WO niveau.

TechNet Personeel helpt werknemers of werkzoekenden aan een uitdaging die bij hen past. Bent u werknemer of werkzoekende? Wij helpen u zonder dat het u iets kost. U kunt gewoon lekker aan de slag bij een werkgever en functie die bij u past. Wij komen onszelf niet verkopen. Wij komen luisteren. Luisteren naar uw interesses. Luisteren naar uw ervaringen. Wij zijn gedreven om te luisteren en te helpen. Dat is wat TechNet Personeel uniek maakt. Om mee te denken met uw ervaring. Met wat u graag wilt. Met wat u wilt bereiken. Laat ons u helpen. Het kost u niets.

TechNet Personeel is het bemiddelingsbureau voor technisch personeel. De werknemers bij TechNet Personeel kennen de markt van binnenuit. Wij zitten binnen de bedrijven waar u komt te werken. Wij kennen het beroep dat u graag wilt. En vooral de bedrijfscultuur waar u komt te werken. Daarom heeft u bij TechNet Personeel de grootste slagingskans. En dat is de reden waarom TechNet Personeel niet duur hoeft te zijn. Duurzame bemiddeling noemen wij dat. Duurzaam omdat het niet teveel kost. Duurzaam ook omdat het u er zoveel voordeel van heeft. En duurzaam omdat u daar uw leven lang profijt van heeft. Dat is nog eens bemiddelen.

U vroeg zich af waarom TechNet Personeel de goedkoopste en de beste kon zijn? Nou, u heeft het gelezen. Omdat wij zelf binnen de bedrijven zitten. Wij hebben alle kennis en inzichten daarom in huis. TechNet Personeel bestaat uit werknemers die leren 'on-the-job'. Zonder dat het iets kost. Gewoon omdat het ons werk is. En dat willen wij u graag geven. Laat het ons u geven.

TechNet Personeel
Postbus 108
7468 ZJ Enter

E-mail: