Technet personeel

Hoe krijgt mijn bedrijf een groen imago?

Geplaatst op

Door een groen imago te krijgen dient je bedrijf de energieconsumptie te beperken tot een minimum. Met een vervuilende energieconsumptie stoot je indirect CO2 uit en is dit schadelijk voor het milieu. Door juist zelfvoorzienend te zijn met je energietoevoer kun je ervoor zorgen dat je onderneming een groen imago krijgt. Met zonnepanelen in Friesland kun je ervoor zorgen dat je bedrijf zelfvoorzienend wordt op een duurzame manier. Door over te stappen op groene stroom versterk je het groene imago van je bedrijf. Consumenten vinden dit belangrijk en er wordt steeds vaker gekeken of een bedrijf een groen imago heeft. Zonnepanelen in Friesland worden steeds vaker gebruikt en tegenwoordig zie je veel bedrijven overstappen naar zonnepanelen. Naast dat het zorgt voor een groen imago kun je met deze investering ook geld besparen in de toekomst.

Voordelen gebruik van zonnepanelen in Friesland

Zonnepanelen in Friesland zijn een investering die je vooraf maakt. De gemiddelde investering in zonnepanelen verdient zich binnen 5 jaar terug. De kosten voor het aanschaffen van de zonnepanelen, de accu en aanvullende materialen liggen momenteel redelijk hoog, maar je bespaart een aanzienlijk bedrag op je energierekening. Na de 5 jaar bespaar je maximaal en kun je het voordeel ervan echt terug zien. Daarnaast krijg je van de Nederlandse overheid ook een subsidie als je onderneming overstapt naar zonnepanelen in Friesland. De subsidies zijn specifiek vastgesteld en ontvangt je onderneming een standaardbedrag bij de aanschaf van zonnepanelen.

Geen verspilde energie

Het voordeel van zonnepanelen is dat energie die niet wordt gebruikt opgeslagen wordt. De zon schijnt niet altijd in Nederland en op deze dagen kun je de energie gebruiken die opgeslagen zit in de accu. Ook kun je altijd teveel energie opgeslagen hebben in je accu en deze kun je terugsturen naar de energiemaatschappij. De energiemaatschappij betaalt je bedrijf hier een vast bedrag voor en dit maakt het een extra inkomstenbron. Dat de energie wordt opgeslagen is ook nog eens duurzaam en goed voor het milieu. Dit versterkt je groene imago en dit kun je ook gebruiken voor de marketing van je bedrijf.

Gerelateerde berichten

Cryptovaluta voor dummies

Ben je nieuwsgierig naar de opwindende wereld van cryptovaluta, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, we nemen je mee op een reis door de...

Lees meer

Tips voor het plaatsen van je nieuwe openhaard

Heb je altijd al een openhaard willen aanschaffen om je huis te voorzien van extra warmte en de aankleding van je interieur wat gezelliger op te...

Lees meer

Over ons

Neem onze blogs door. Je gaat er veel aan hebben als het gaat over het inzicht verwerven in de technische wereld.

Contactgegevens

Via info @ technetpersoneel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden