Bouwkundig personeel

BOUWKUNDIG PERSONEEL

Bouwkundig personeel nodig? Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig personeel. Wij verzorgen de werving en selectie van bouwkundig personeel. Twijfelt u nog tussen werving en selectie, detachering, payrolling, en uitzending? Lees de verschillen op verschil werving en selectiebureau.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de werving en selectie van bouwkundig personeel. Onze recruiters hebben de achtergrond van het personeel dat u wilt aannemen. Daardoor kunnen wij goed inschatten of een kandidaat bij de functie past die u graag vervult ziet. Daarnaast kunnen wij daardoor ook goed inschatten of de kandidaat bij uw bedrijfsprofiel past.

Bent u benieuwd naar de kosten van werving en selectie? Bekijk de kosten op: werving en selectie kosten.

NEEM CONTACT OP

Bent u nog niet helemaal overtuigt of juist helemaal overtuigt? Neem in beide gevallen contact met ons op.
Lees hier de voordelen van personeel via ons: werving en selectie technisch personeel

OVERIGE SPECIALISATIES

TechNet personeel is niet alleen gespecialiseerd in bouwkundig personeel. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in technisch personeel in de breedste zin van het woord. Dus bijvoorbeeld ook elektrotechnisch personeel, programmeurs, tekenaars etc. Wij richten ons wel op kandidaten op HBO en WO niveau. Bij TechNet personeel moet u dus zijn voor personeel in de technische sector op hbo en wo niveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam: vul het juiste getal in *