Technet personeel

Aandachtspunten voor personeel

Geplaatst op

Heb jij personeel in dienst of ben jij van plan om personeel in dienst te nemen? Dan is het goed om te kijken naar de mogelijkheden die hierbij komen kijken. Om je een goed beeld te geven van waar je allemaal rekening mee dient te houden zullen we in dit artikel kort stilstaan bij een drietal tips die je in de praktijk kunt toepassen. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid personeel aanneemt zonder voor verrassingen komen te staan.

Juiste kleding

Afhankelijk van de branche waar je werkzaam in bent is het goed om te kijken naar een dresscode voor je personeel. Hierbij wordt over het algemeen aangeraden om kleding aan te schaffen die vervolgens door je personeel gedragen kan worden. Via deze manier zorg jij ervoor dat je personeel er altijd goed uitziet en voorkom je eventuele verrassingen, want niets is minder fijn dat onverzekerd personeel dat in potentie kan leiden tot een afschrikkend effect van potentiële klanten. 

Voorkomen van letselschade

Letselschade is helaas iets wat ook voor kan komen bij je personeel. Je hoopt natuurlijk het beste en dat jouw personeel nooit te maken krijgt met letselschade, maar het is helaas niet uit te sluiten. Om deze reden is het aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden van een verzekering die ervoor zorgt dat jij tegen letselschade verzekerd bent. Zo kom jij als organisatie financieel niet in een vervelende situatie en heeft het personeel bij een eventuele Letselschade recht op een uitkering. Je wilt immers het beste voor jezelf, maar ook voor de organisatie waar je werkzaam bent.

Zorgen voor tijdig betalen van lonen

Als je personeel hebt, is het van belang om ervoor te zorgen dat je tijdig lonen kunt betalen. Personeel vindt het namelijk enorm belangrijk dat ze het salaris op tijd hebben voor het harde werk dat ze hebben verricht. Om dit te realiseren is het dus als werkgever noodzakelijk om tijdig een betaling te doen verrichten. Wacht hier absoluut niet te lang mee, want dit kan de werksfeer van een personeelslid doen verslechteren. Tot slot is het als werkgever goed om rekening te houden met de afdracht loonbelasting waar je als werkgever verantwoordelijk voor bent. 

Gerelateerde berichten

Cryptovaluta voor dummies

Ben je nieuwsgierig naar de opwindende wereld van cryptovaluta, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, we nemen je mee op een reis door de...

Lees meer

Tips voor het plaatsen van je nieuwe openhaard

Heb je altijd al een openhaard willen aanschaffen om je huis te voorzien van extra warmte en de aankleding van je interieur wat gezelliger op te...

Lees meer

Over ons

Neem onze blogs door. Je gaat er veel aan hebben als het gaat over het inzicht verwerven in de technische wereld.

Contactgegevens

Via info @ technetpersoneel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden